Tarina

Kuvaaja Janne Laaksonen

Latinohipsin synty

Latinohips syntyi noin 10 vuotta sitten, kun lähdin tekemään täysin kokemattomille tanssijoille kunnianhimoisesti salsakoreografiaa. Tanssijat olivat haltioissaan ja koreografia päätettiin lopulta esittää julkisesti huikealla menestyksellä.

Vuosia ohjasin Latinohipsiä vain omille ryhmilleni. Tunnin suosion myötä uskalsin lähteä tuotteistamaan konseptia, joka on riittävän helppo, mutta tarjoaa enemmän vivahteita kuin saatavilla olevat matalan kynnyksen tuntikonseptit. Näin Latinohips oli syntynyt!

Kuka minä olen?

Olen Liisa, Latinohipsin kehittäjä. Minulla on kymmenien vuosien kokemus ohjaamisesta sekä eri tanssilajeista kansantanssista samban kautta salsaan. Olen vuosien varrella ollut useassa esiintyvässä tanssiryhmässä nimenomaan soolotanssin puolella.

Minua motivoi eritysesti se, kun näen ryhmäläisteni kehittyvät ja oivaltavan uusia tapoja liikuttaa kehoaan. Ohjaajan urani parhaita hetkiä on ollut, kun eläkeikäinen ryhmäni, jolla ei ole tanssitaustaa, veti hymyssä suin salsa-koreografian. Sitä tunnetta, mikä heitä seuratessa tuli, ei voi sanoin kuvata!! Latinohipsin hyvä puoli on, että se sopii kaikille!